İstanbul Olay TV

Özer Uçuran Çiller’in Ardından Saygıyla Uğurlandı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Özer Uçuran Çiller’in Ardından Saygıyla Uğurlandı
03 Haziran 2024 - 12:22
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Önceki gün, eski başbakanlardan Tansu Çiller’in eşi Özer Uçuran Çiller, Yeniköy’deki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 86 yaşındaki Çiller için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahir Özdemir Göktaş, İYİ Parti eski genel başkanı Meral Akşener, İstanbul Valisi Davut Gül, AK Parti İstanbul Milletvekilleri ve diğer birçok isim katıldı.

Öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde Çiller’in cenazesi Kilyos Mezarlığına defnedildi. Cenaze töreni sonrası bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özer Çiller’in ülkeye ekonomi alanında ciddi hizmetlerde bulunduğunu ve eşi Tansu Çiller ile birlikte ülkeye hizmet ettiğini belirtti. Son dönemdeki rahatsızlıklarına rağmen Çiller’in ülkenin geleceği için elde ettiği imkanları kullanma noktasında adımlarının atılacağını vurgulayan Erdoğan, Çiller’e Allah’tan rahmet diledi ve yakınlarına sabır temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tabuta omuz verdiği görüldü, tören hep birlikte Fatiha okunarak son buldu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.