İstanbul Olay TV

Bir Kırlangıç Rotası Filminin Çekimleri Tamamlandı!

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Bir Kırlangıç Rotası Filminin Çekimleri Tamamlandı!
31 Mayıs 2024 - 12:27
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Ahmet Alim Yılmaz’ın yönetmenliğini yaptığı “Bir Kırlangıç Rotası” (A Swallow’s Route) adlı uzun metraj filmin çekimleri başarıyla tamamlandı. Film, Lumi adında 40’lı yaşlarda bir kadının 9 ay boyunca farklı yerlerde geçirdiği içsel ve dışsal yolculuğunu anlatıyor.

Filmde Lumi karakterini canlandıran Esra Gönen, etkileyici performansıyla dikkat çekiyor. Esra Gönen’in Lumi rolündeki derinlikli oyunculuğu, filmde önemli bir yer tutuyor. Filmin diğer önemli karakterleri ise Evin rolünde Özlem Altın, Fatih rolünde Fatih Süzer, Renan rolünde Menşure Öztürk ve Sevil rolünde Merve Çetin tarafından canlandırılıyor. “Bir Kırlangıç Rotası”nın görüntü yönetmenliğini Ahmet Ali Akçay, sanat yönetmenliğini Sevcan Belhan ve yardımcı yönetmenliğini Mirza Elöver üstleniyor. Yönetmen Ahmet Alim Yılmaz, Esra Gönen’in performansından övgüyle bahsediyor ve ekibin özverili çalışmalarıyla filmin tamamlandığını belirtiyor

.

Çekimler, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirildi. Lumi’nin kamp sahneleri, doğada yürüyüşleri ve sahil sahneleri gibi birçok farklı mekanda geçen sahneler, doğanın sakinliğini ve karakterin içsel yolculuğunu vurguluyor

 

.

“Bir Kırlangıç Rotası”, çekimlerin tamamlanmasının ardından post-prodüksiyon sürecine girdi. Film, ulusal ve uluslararası birçok film festivalinde gösterime girmeyi hedefliyor.

Yönetmen Ahmet Alim Yılmaz, filmi hakkında şunları söyledi: “Bir Kırlangıç Rotası, insanın içsel arayışını ve doğa ile olan derin bağını keşfetme yolculuğunu anlatıyor. Ekip olarak büyük bir özveri ve tutku ile çalıştık. İzleyicilerin filmi izlerken Lumi’nin yolculuğuna ortak olacaklarına inanıyorum.”

Film, yakında tamamlanacak olan post-prodüksiyon sürecinin ardından çeşitli festivallerde izleyicilerle buluşacak. “Bir Kırlangıç Rotası”, Lumi’nin içsel yolculuğuna ve doğa ile olan derin bağına tanıklık etmek isteyenler için kaçırılmayacak bir deneyim sunacak.

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.