İstanbul Olay TV

Üsküdar’da Beton Pompası Korkusu

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Üsküdar’da Beton Pompası Korkusu
02 Mayıs 2024 - 14:10
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Üsküdar Acıbadem Mahallesi’nde yaşanan korkutucu olayda, inşaat alanına beton dökme işlemi sırasında beton pompası aracı dengesini kaybederek bir apartmanın üzerine devrildi. Ancak felaket henüz burada bitmedi. Vinç yardımıyla kaldırılmaya çalışılan araç, halatların kopması sonucu yeniden devrildi ve 2 balkon çöktü.

Sabah saatlerinde gerçekleşen kaza sonrası bölgeye polis ve zabıta ekipleri sevk edildi. İnşaat alanında önlem alınırken, vinç çağrıldı ve beton pompası kaldırılmaya çalışıldı. Ancak kaldırma işlemi sırasında yaşanan halat kopması, aracın apartmanın üzerine düşmesine neden oldu ve 2 balkon çöktü.

Olaya tanık olan vatandaşlar, cep telefonu kameralarıyla görüntüleri kaydederken, çevredekiler büyük şok yaşadı. Hasar gören ev sahibinin akrabası, bu durumu “hayatta görülmemiş büyük bir sorumsuzluk” olarak nitelerken, bölge sakinlerinden Cilasun Bayülgen ise yaşadığı dehşeti anlattı.

Polis, olayla ilgili detaylı inceleme başlattı. Apartmanda ve çevresinde maddi hasar meydana gelirken, olayda şans eseri kimse yaralanmadı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.