İstanbul Olay TV

Çekmeköy’de doğalgaz patlama anı kamerada

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Çekmeköy’de doğalgaz patlama anı kamerada
04 Temmuz 2023 - 15:58
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Çekmeköy’de bir binada meydana gelen doğalgaz patlaması güvenlik kamerasına yansıdı. Patlamada 2 kadın ve 1 çocuk yaralanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çekmeköy’de doğalgaz patlama anı kamerada…

Çekmeköy’de bir binada meydana gelen doğalgaz patlaması güvenlik kamerasına yansıdı.

4 katlı binada meydana gelen patlamanın bir kafenin güvenlik kamerasına yansıdığı görülüyor. Kafede 2 kadın 1 çocuk masada oturduğu esnada patlama meydana geliyor. Patlamayla 2 kadın çocuğu da alarak kafeden kaçışmaları görülüyor.

Mahalle sakini Hayrettin Ali Eke “Bu dairede oturan kadın Özbektir. Kocası da Ağrılıdır. 5 senedir burada oturuyorlar. Aniden doğalgaz patlaması oldu. Nasıl olduğunu bizde bilmiyoruz. Kadın yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı” dedi.

Çekmeköy’de meydana doğalgaz patlaması ile ilgili İstanbul Valilik açıklama yaptı. Valiliği yaptığı açıklama şöyle; “İstanbul ili, Çekmeköy ilçesindeki bir binanın giriş katında doğalgaz patlaması meydana gelmiştir. Olayda ikamette yaşayan bir kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmış, Kartal Eğitim Araştırma Yanık Merkezinde tedavi altına alınmıştır. Doğalgaz ekipleri gerekli tedbirleri almış olup olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır”.

Kaynak: İHA
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.