İstanbul Olay TV

Ya Çok Seversen: Aşk ve Sürprizlerle Dolu Bir Hikaye

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Ya Çok Seversen: Aşk ve Sürprizlerle Dolu Bir Hikaye
04 Temmuz 2023 - 16:14
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Ateş, yıllar sonra İstanbul’a geri dönmek zorunda kalır ve sahte gelin Leyla ile karşılaşır. İkisi arasında çekim olmasına rağmen bir tartışma sonucu ayrılırlar. Ancak Ateş’in babasının vasiyeti herkesi şaşırtır ve Ateş’in kararını değiştirir. Leyla ise ailesinden kalan kolyeyi kaybeder ve kaçarken bilmediği bir arabaya biner. Ateş ve Leyla’nın yolları tekrar kesişecektir ve ikisinin hayatı tamamen değişecektir.

Hayatını yurt dışında geçiren Ateş, babasının ölümü sebebiyle yıllar önce terk ettiği İstanbul’a geri dönmek zorunda kalır. Yolu ailesini bulmak için dolandırıcılık yapan sahte gelin Leyla ile kesişir. Aralarında olan inkar edilemez çekime rağmen Leyla’nın attığı bir tokat ile ayrılırlar. Ateş vasiyet açıklanır açıklanmaz dönmenin planını yaparken beklenmeyen bir olay olur. Babası sadece ona değil tüm aileye bir sürpriz yapmıştır. Ateş mirastan men edilmek pahasına vasiyeti reddeder ama geçmişle ilgili öğrendiği bir sır kararını değiştirir. Bu sırada Leyla ailesinden kalan kolyeyi kaybettiği için otele döner ve öfkeli damada yakalanır. Kaçarken nereye gittiğini bilmediği bir arabaya biner. Ateş ve Leyla’nın yolları tekrar kesişecektir. İkisi de hayatlarının tamamen değişeceğinden henüz habersizdir.

Kaynak: DailyMotion.com

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.