İstanbul Olay TV

Tour of İstanbul’da Şampiyon Mathieu Burgaudeau Oldu

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Tour of İstanbul’da Şampiyon Mathieu Burgaudeau Oldu
15 Eylül 2024 - 13:32
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen Tour of İstanbul yarışları, son etabıyla Yenikapı’da sona erdi. Dört gün süren turun final etabı, sağanak yağmur altında gerçekleştirilen Yenikapı-Yenikapı parkurunda yapıldı. Yoğun yağışa rağmen, Fransız TotalEnergies takımından Mathieu Burgaudeau bu etabı kazandı ve genel klasman şampiyonu oldu.

Yarışın Detayları:

  • Genel Şampiyon: Mathieu Burgaudeau (TotalEnergies)
  • İkinci: Alessandro Romele (Astana Qazaqstan Team)
  • Üçüncü: Emilien Jeannire (TotalEnergies)

Mathieu Burgaudeau, 25 yaşındaki Fransız bisikletçi, genel klasman lideri olarak başladığı son etapta üstün bir performans sergileyerek kariyerinde ilk kez bir etaplı yarışta genel klasman birinciliği elde etti.

Halk Yürüyüşüne Yoğun İlgi:

Tour of İstanbul’un son günü, Yenikapı’da amatör bisikletseverler için düzenlenen Tarihi Yarımada Bisiklet Turu ile taçlandı. İBB Spor İstanbul tarafından organize edilen etkinlikte, Tarihi Yarımada ve Haliç’te trafiğe kapalı yollarda pedal çeviren yaklaşık 1000 bisikletli, Yenikapı’da finiş yaptı. Bu etkinlik, bisikletseverlerin büyük ilgisini çekti ve halk yürüyüşü bisiklet tutkunları için unutulmaz bir deneyim oldu.

Sonuç ve Etki:

Tour of İstanbul, hem profesyonel bisikletçilerin hem de amatör katılımcıların ilgisini çekerek büyük bir başarıya imza attı. Bu tür organizasyonlar, İstanbul’un spor etkinlikleri açısından uluslararası platformda daha da ön plana çıkmasına katkı sağlıyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.