İstanbul Olay TV

Sultangazi’de Alkollü Sürücünün Markete Daldığı Kaza

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Sultangazi’de Alkollü Sürücünün Markete Daldığı Kaza
28 Mayıs 2024 - 10:35
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sultangazi’de geçtiğimiz Pazar günü saat 21.30 sularında yaşanan kaza, mahallede büyük bir paniğe neden oldu. İddiaya göre, Ordu Caddesi üzerinde seyir halinde olan ve alkollü olduğu öne sürülen 06 GB 3648 plakalı hafif ticari araç sürücüsü Erkan T., direksiyon hakimiyetini kaybederek markete daldı. Kaza esnasında iş yerinde bulunan market çalışanı Azat Geçer, şans eseri kurtulurken, sürücü Erkan T. ise yaralandı.

Olayın ardından hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırılırken, kaza yerine gelen çekiciyle araç otoparka çekildi. Ancak kaza sonrası iş yerinde büyük bir maddi hasar oluştuğu belirtildi. İş yerinin önünde bulunan dolap ve ürünler zarar gördü, yaklaşık 80 bin TL değerinde zarar meydana geldi.

Olayın tanığı Azat Geçer, kaza anını şöyle anlattı: “Saat 21.30 civarındaydı, kapıya hava almaya çıkmıştım. Aniden aracın üzerime doğru geldiğini fark ettim ve kendimi hızla bir tarafa attım. Araba, iş yerimize girerek çeşitli ürünlerin düşmesine ve zarar görmesine sebep oldu. Sürücünün de çenesinde kırık olduğunu duydum. Maddi zararımız var ve bu zararın karşılanmasını talep ediyoruz.”

Olayın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri, kazanın ne kadar şiddetli olduğunu gösterdi. İş yerinin önünde yaşanan bu trajik olay, mahalle sakinlerini endişelendirdi ve alkollü sürüşün ne denli tehlikeli olduğunu bir kez daha hatırlattı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.