İstanbul Olay TV

Sokak Hayvanlarına Umut Olmaya Devam Ediyor

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Sokak Hayvanlarına Umut Olmaya Devam Ediyor
03 Mayıs 2024 - 18:39
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Gaziosmanpaşa’da sokak hayvanlarının ihtiyaçları için hizmet veren bakımevi, son bir yılda yaklaşık 8 bin cana dokunarak sıcak bir yuva sağladı. Tedavi, aşılama, kısırlaştırma ve sahiplendirme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Bin 120 Can Dost Kuduz Aşısı Aldı

Belediye, halk sağlığını koruma adına ilçedeki tüm hayvanlara kuduz aşısı yapıyor. Ücretsiz olarak uygulanan aşılama ve tedaviler sayesinde son bir yılda bin 120 hayvan kuduz aşısı aldı.

5 Bin 791 Tedavi ve 949 Kısırlaştırma İşlemi

Yaralı, engelli, hasta veya bakıma muhtaç olan hayvanlara da ekipler tarafından müdahale ediliyor. Son bir yılda 5 bin 791 hayvan tedavi edilirken, 949 hayvan da kısırlaştırıldı. Bu sayede sokak hayvanlarının sağlıklı bir şekilde üremesi ve popülasyonunun kontrol altında tutulması hedefleniyor.

127 Patili Dost Yeni Ailelerine Kavuştu

Bakımevinde tedavisi tamamlanan, kısırlaştırılan ve bakımları yapılan 127 sokak hayvanı, yeni sahipleriyle buluşarak mutlu bir yuva kurdu. Gaziosmanpaşa Belediyesi, “satın alma sahiplen” anlayışıyla patili dostları yeni ailelerine kavuşturmaya devam ediyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.