İstanbul Olay TV

Karate Camiasının Büyük Acısı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Karate Camiasının Büyük Acısı
28 Kasım 2022 - 9:46
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Türk Karate Milli Takım Sporcusu , yılların tecrübeli antrenörü, Rıdvan GÜMÜŞ  26.11.2022 tarihinde Sakarya’da düzenlenen Türkiye Kulüpler Arası takım Karate Şampiyonasında sabah saatlerinde kalp krizi geçirerek yaşama veda etti.

Tüm müdahaleler rağmen tecrübeli antrenör Rıdvan GÜMÜŞ , Sakarya Yenikent Hastanesinde yaşamını yitirdi. Camianın çok sevilen ve  yılların tecrübeli antrenörü ve Başkan Danışmanın ölümü camiayı yasa boğdu. Türkiye Karate Federasyonu Başkanı av. Dr Aslan Abid UĞUZ‘un  yaptığı açıklamada; ” Karate camiamızın çok sevilen çalışkan Başkan danışmanımın ani ölümü beni ve camiamı derinden üzdü. Çok üzgünüm. Başta kederli ailesi olmak üzere tüm camiamızın başı sağ olsun. ” açıklamasında bulundu.

 

 

 

 

 

Merhum Rıdvan Gümüş 63 yaşında , evli ve 3 çocuk babasıydı.

 

Merhum Rıdvan Gümüş’ün cenazesi 27-11-2022 pazar günü Kocamustafapaşa Sümbül Efendi Camisinde kılınan öğlen namazının ardından Kozlu Mezarlığına defnedildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SALİH CAN ÇOŞKUN : CENK ÖZEL

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.