İstanbul Olay TV

Kadıköy’de pitbull dehşeti

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Kadıköy’de pitbull dehşeti
22 Mayıs 2024 - 11:49
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kadıköy Osmanağa Mahallesi’nde, ağızlıksız gezdirilen bir Pitbull cinsi köpek sokak kedisine saldırdı. Olay, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Köpeğin saldırısına maruz kalan kedi, mahalle sakinlerinin uzun çabaları sonucunda yaralı olarak kurtarıldı. Köpeğin sahibi olduğu tespit edilen M.K.İ. gözaltına alındı. Köpek, Kadıköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Olayın ardından mahalle sakinleri, yetkililerden yardım talebinde bulundu.

Konuyla ilgili olarak çevre esnafından Songül Çomoğlu, “Bir çift pitbull cinsi köpek gezdiriyordu. Köpekler kedinin yanına geldiğinde kedi yavrularını korumak için köpeğe saldırdı. Pitbull da kediye karşılık verdi ve kedinin boğazını kavradı. Kedi maalesef yaralandı ancak durumu şu an iyi gibi görünüyor” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakini Hülya Özbay ise, “Kedimiz pitbull saldırısı sonucunda yaralandı. Şu an katı yiyecekler yiyemiyor, sadece su ve süt ile besliyoruz. Pitbull cinsi köpeklerin yasaklanması gerektiğini düşünüyorum. Bu tarz köpeklerin ağızlıksız gezdirilmemesi gerekiyor. Çok tehlikeli olabilirler, çünkü saldırgan olabilirler. Çocuklar ya da yetişkinler için tehlike oluşturabilirler” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.