İstanbul Olay TV

İstanbul’da laf atma iddiasına dayak kamerada

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
İstanbul’da laf atma iddiasına dayak kamerada
24 Temmuz 2023 - 11:16
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Beşiktaş’ta genç bir kadına laf atan yabancı uyruklu bir şahıs, çevredeki vatandaşlar tarafından darp edildi. Kağıthane’de ise polis ekiplerine direnen bir şahıs gözaltına alındı. Olaylar güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul’da laf atma iddiasına dayak kamerada.

Beşiktaş’ta genç bir kadına laf atan şahıs vatandaşlar tarafından darp edildi.

Kağıthane’de polise direnen şahıs ise gözaltına alındı.

Beşiktaş’ta genç bir kadına laf attığı iddia edilen yabancı uyruklu bir şahıs, çevredeki vatandaşlar tarafından darp edildi. Kağıthane’de ise polis ekiplerine direnen bir şahıs gözaltına alındı. Yaşananlar kameralara yansıdı.

Beşiktaş Ihlamurdere Caddesi’nde geçtiğimiz günlerde saat 01.00 sıralarında yaşanan olayda iddiaya göre, yabancı uyruklu bir şahıs genç bir kadına laf attı. Bu iddiayı duyan çevredeki vatandaşlar, yabancı uyruklu şahsı tekme ve yumruklarla darp etti. Yabancı uyruklu şahsın daha fazla darp edilmesini yine çevredeki vatandaşlar önledi.

Öte yandan Kağıthane Merkez Mahallesi Çobançeşme Caddesi’nde bir şahıs polis ekiplerine direndi. Direnen şahıs, ekipler tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Kaynak: İHA
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.