İstanbul Olay TV

İstanbul’da Kurban Bayramı’nda Adalar’a İlgi Büyük

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
İstanbul’da Kurban Bayramı’nda Adalar’a İlgi Büyük
17 Haziran 2024 - 11:41
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

İstanbul’da Kurban Bayramı’nın ikinci gününde, Adalar’a gitmek isteyenler Kabataş iskelesinde yoğunluk oluşturdu. İstanbullular, bayram tatilini sahillerde geçirmenin yanı sıra turistik mekanlar ve Adalar gibi destinasyonlara yönlendirdi.

Kabataş iskelesine gelen vatandaşlar, Adalar vapuruna binmek için uzun kuyruklarda beklemek zorunda kaldı. Kimi vatandaşlar bayramın tadını denize girip güneşlenerek çıkarmayı tercih ederken, bazıları ise romantik bir yıl dönümü kutlaması için Adalar’a gitmeyi seçti.

Adalar’a gitmek isteyenler arasında yer alan Ahmet Karakuş, kalabalıktan dolayı gitmeyi düşünüp düşünmediğini belirsiz olarak değerlendirirken, “Adalar nasıl kalabalıktır kim bilir. Gidebilirsem Adalar’a gideceğim. Herkese mutlu bayramlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Adalar iskelesinin kalabalık olduğunu ifade eden Kadir Fakir ise, “Denize girip güneşleneceğiz. Şu an çok kalabalık neden olduğunu anlamadım. Çünkü dün kalabalık yoktu. Kalabalık var ama gemiye bineriz” dedi.

Evlilik yıl dönümünü Adalar’da kutlamak için giden Kadir Gürkan ise, “Büyükada’ya gidiyoruz 2 günlük tatil için. Bu kadar kalabalık olacağını aslında tahmin ediyorduk ama yine de gidiyoruz. Eşimle gidiyoruz evlilik yıl dönümümüz. Herkese iyi bayramlar diliyorum” şeklinde konuştu.

İstanbul’da bayramın ikinci gününde Adalar’a olan ilginin artmasıyla birlikte iskelelerdeki yoğunluk devam ediyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.