İstanbul Olay TV

İstanbul Bahçelievler’de Kurban Kesimi Yoğunlaşıyor

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
İstanbul Bahçelievler’de Kurban Kesimi Yoğunlaşıyor
17 Haziran 2024 - 11:42
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Bahçelievler ilçesinde kurban kesimleri hız kesmeden devam ediyor. Bahçelievler Belediyesi tarafından sağlanan kesim yerinde, vatandaşlar dini görevlerini yerine getirerek kurbanlarını kesiyorlar. Belediye ekipleri hijyen kurallarına uygun olarak sırayla kesim yapıp, kurbanların parçalanmasını ve sahiplerine teslim edilmesini sağlıyorlar. Kesilen hayvanlar İlçe Tarım Müdürlüğü ve belediyeye ait veteriner ekipleri tarafından kontrol ediliyor.

Kurban kesmeye gelen Abdulhalim Karataş, “Kurbanı kestik, Allah herkese nasip etsin. Burada kestirmek kolaydır, belediye kesiyor, temizliyor veriyor. Diğer yerlerde iyi ki yasaklamış. Temizdir, lezzetlidir. Anında kesip veriyorlar” şeklinde konuşarak belediye tarafından sunulan hizmetten memnuniyetini dile getirdi.

Selahattin Aslan ise, “Bugün kurbanımızı kestik, Allah herkesin hayrını kabul etsin. İkinci gün daha rahat daha sakin. Sistem güzel, belediyenin sistemi gayet güzel, temiz, hijyen daha rahat. Fazla beklemedik, yarım saat falan oldu, kestiler” diyerek belediyenin organize ettiği kurban kesim hizmetinden memnun olduklarını belirtti.

Bahçelievler’de kurban kesimlerinin bu düzenli ve hijyenik şekilde yapılması, vatandaşların rahat bir şekilde ibadetlerini yerine getirmelerine olanak sağlıyor. Kurban kesimlerinin düzenli olarak yapıldığı belediye tarafından sunulan hizmetten duyulan memnuniyet ise gözlemleniyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.