İstanbul Olay TV

İstanbul Avrasya Tüneli’nde Tehlikeli Şov

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
İstanbul Avrasya Tüneli’nde Tehlikeli Şov
13 Mayıs 2024 - 17:52
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

İstanbul’un Avrasya Tüneli’nde tek tekerlek üzerinde ilerleyen motosikletli, tehlikeli şovunu sosyal medyada paylaşınca polisin dikkatini çekti. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerin ardından harekete geçen polis ekipleri, motosiklet sürücüsünün kimliğini tespit etti.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan S.F.B. isimli motosiklet sürücüsüne toplamda 35 bin 415 TL trafik idari para cezası uygulandı. Bu cezalardan bazıları; belgesi geçici olarak iptal olduğu halde araç kullanmak, görevli memurun uyarı ve ikazlarına uymamak, tescilli aracı plakasız kullanmak, emniyet şeridi ve banketleri kullanmamak gibi maddelerden oluştu.

Ayrıca, sürücünün belgesinin geriye dönük 1 yıl içerisinde 100 ceza puanını 2 kez aşmasından dolayı 4 ay süre ile geçici olarak geri alınarak motosikletinin trafikten men edildiği belirtildi. S.F.B.’nin adli işlemler için Kumkapı Polis Merkezi Amirliği’ne teslim edildiği öğrenildi.

Olayın, Avrasya Tüneli’nde gerçekleşmesi ve sosyal medyada paylaşılması, trafik güvenliği ve kurallarına dikkat çekilmesi gerektiğini bir kez daha vurguladı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.