İstanbul Olay TV

Fatih’te Sağlık Merkezi Çalışanına Saldırı: Güvenlik Kamerasına Yansıyan O Anlar

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Fatih’te Sağlık Merkezi Çalışanına Saldırı: Güvenlik Kamerasına Yansıyan O Anlar
11 Eylül 2024 - 11:10
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Fatih Aksaray’da dün saat 16:46’da yaşanan üzücü bir olayda, 59 yaşındaki Metin Kölemen, sağlık merkezinde hasta karşılama personeli olarak görev yaparken uçucu madde kullanan 3 çocuğun saldırısına uğradı. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken, Kölemen yaşadığı saldırıyı ve olayla ilgili duygularını İhlas Haber Ajansı’na anlattı.

Olayın Gelişimi

Metin Kölemen’in ifadesine göre, sağlık merkezine gelen 3 çocuk önce kendisinden para talep etti. Kölemen para vermeyince, çocuklardan biri cep telefonunu almak istedi. Kölemen, telefonunu arka cebine sakladı. Bu sırada, çocuklardan biri Kölemen’e yumruk atarak dudağını patlattı. Diğer çocuklar ise park dubası ile reklam panosuna zarar verdi. Olayın ardından çocuklar hızla kaçtı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, çocukların Kölemen’in dudağını patlatıp reklam panosuna zarar verdiği anlar açıkça görülebiliyor.

Metin Kölemen’in Açıklamaları

Metin Kölemen olay sonrası yaşadıklarını şu şekilde anlattı:

“Dün saat 17.00’a çeyrek kala kapının önündeydim. İçeri girdiğimde peşimden 3 çocuk geldi. Ellerinde uyuşturucu çekerek yanıma yaklaştılar. Birisi benden para istedi. Elini cebime attı, vermedim, param yok dedim. Sonra cep telefonumu almaya çalıştı. Cep telefonumu arka cebime sakladım. O arada bir tanesi bana yumruk atarak dudağımı patlattı. Bir tanesi de eline taş alarak beni tehdit etti. Ben de o esnada elime telsiz aldım, yukarıdaki arkadaşlara haber vermek istedim, o esnada kaçtılar. Daha önce de birkaç defa geldiler. Aynanın önüne gelip hareket yapıyorlardı, yaşları küçük olduğu için onlara dokunmuyordum. Ben onlardan şikayetçi olmadım. Bir tanesi kapıda bekliyordu. Bunlar 3 kişiydiler. Reklam tabelasını yere düşürdü, gidip park dubasını aldı. Onunla gelip reklam masasına vurdu. Bunların yaşları küçük, şu anda okulda olmaları gerekiyor, lise çağlarına gelmişler.”

Güvenlik Kamerası Görüntüleri

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Metin Kölemen’in içeri girdikten sonra arkasından 3 çocuğun geldiği ve para ile cep telefonunu istedikleri görülüyor. Kölemen’in vermemesi üzerine çocuklardan biri, Kölemen’in dudağına yumruk atarak darp ediyor. Daha sonra çocuklardan biri park dubası ile reklam panosuna vurduktan sonra kaçtıkları anlar kameralara yansıyor.

Bu olay, hem güvenlik hem de toplumsal sorunlara dikkat çekiyor. Yetkililerin bu tür saldırılara karşı daha etkin önlemler alması bekleniyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.