İstanbul Olay TV

Esenyurt’ta Vinç Yüksek Gerilim Hattına Çarptı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Esenyurt’ta Vinç Yüksek Gerilim Hattına Çarptı
13 Mayıs 2024 - 17:50
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Esenyurt’ta bir binanın çatı katına inşaat malzemesi taşıyan vincin yüksek gerilim hattına çarpması sonucu meydana gelen patlama anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, Mehterçeşme Mahallesi Hacı Bayramı Veli Caddesi’nde saat 13.30 sularında gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, 4 katlı bir binanın çatı katında tadilat çalışmaları sırasında vinçle malzeme taşınırken, vinç yüksek gerilim hattına çarptı. Bu çarpmanın etkisiyle yer altında bulunan elektrik hattında patlama meydana geldi. Patlama sırasında vincin içerisinde bulunan operatör yaralanırken, çevredeki bazı binaların elektrik panolarında da patlama yaşandı.

Patlama anı, çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarıyla kaydedilirken, bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Yaşanan olayın şiddetiyle bir mağazanın tentesi kırıldı ve çevrede panik yaşandı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Patlamada yaralanan vinç operatörü ambulansla hastaneye kaldırılırken, çevredeki binalarda hasar meydana geldi. Mahalle sakinleri, yaşadıkları mağduriyetin giderilmesi için yetkililere çağrıda bulundu. İş yerinde hasar meydana gelen vatandaşlar, elektriklerinin kesilmesi ve panolarının patlaması nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını ifade etti. Konuyla ilgili inceleme başlatıldı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.