İstanbul Olay TV

Beşiktaş Belediyesi’nden Gençlere Özel Destek: ‘Proje Noktası’ Açılıyor

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Beşiktaş Belediyesi’nden Gençlere Özel Destek: ‘Proje Noktası’ Açılıyor
07 Ağustos 2024 - 8:17
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Beşiktaş Belediyesi, gençlerin projelerini destekleyecek yeni bir merkez olan ‘Proje Noktası’nı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bu yenilikçi merkez, Beşiktaş Çırağan Caddesi’nde bulunan Turizm Danışma Bürosu içinde hizmete girecek.

‘Proje Noktası’, 18-30 yaş arasındaki gençlerin proje fikirlerini geliştirebileceği, uluslararası projeler hakkında bilgi alabileceği ve destek alabileceği bir merkez olarak planlandı. Merkezde, gençler ulusal ve küresel düzeyde etkili projeler üretme fırsatı bulacak ve sivil toplum kuruluşları, gençler ve gençlik çalışanlarının katılımıyla Erasmus ve proje yazımıyla ilgili eğitimler alacak. Ayrıca, Erasmus ve projelerinde deneyimi olmayan gençlere yönelik proje simülasyonları yapılacak ve Avrupa Dayanışma Programı (ESC) ile ilgili bilgilendirme faaliyetleri düzenlenecek. Europass CV ve motivasyon mektubu hazırlama gibi eğitimler de sunulacak.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, gençlerin bu yeni imkanlardan en iyi şekilde yararlanacağını belirterek, “Bugün sizlere hayat yolculuğunuzda faydalı olacak önemli bir gelişmeyi duyurmak istiyorum. Beşiktaş’ın öğrenci kenti kimliğini pekiştiren Proje Noktamızı hizmete açıyoruz. Burada, gençleri Avrupa Birliği Erasmus projelerine dair danışmanlık hizmetleri ile bir araya getiriyoruz,” dedi. Başkan Akpolat, merkezde uzman proje koordinatörleri ile yüz yüze görüşme imkanı sunulacağını ve gençlerin projelerini ulusal ve küresel düzeyde geliştirmelerine yardımcı olacaklarını ifade etti.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.