İstanbul Olay TV

Bayrampaşa’da Motosikletli Şüpheli İşyerine Saldırdı, Ölen veya Yaralanan Olmadı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Bayrampaşa’da Motosikletli Şüpheli İşyerine Saldırdı, Ölen veya Yaralanan Olmadı
19 Ağustos 2024 - 12:41
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Bayrampaşa’nın Terazidere Mahallesi’nde Cumartesi akşamı saat 22:45 sıralarında motosikletli bir şüpheli, bir işyerini hedef alarak 5 el ateş açtı. Olayda ölen veya yaralanan olmazken, güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedilen saldırı sonrası şüpheli şahıs olay yerinden kaçtı.

İddiaya göre, motosikletli saldırgan, işyerinin önünde birkaç tur attıktan sonra belinden çıkardığı silahı işyerine doğrultarak ateş açtı. O sırada işyerinde bulunan dükkan sahibi Hakan Demirağ ve arkadaşları panik içinde saklandı. Demirağ, hemen polis ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

İşyeri sahibi Hakan Demirağ, yaşanan olayı şu şekilde anlattı: “Cumartesi akşamı arkadaşlarımla içeride oturuyordum. Arka sokakta düğün vardı ve silah sesleri gelmeye başladı. Düğünle ilgili olduğunu düşündüm. Sonra dükkanın camlarının döküldüğünü gördüm. Arkadaşlarıma eğilmemizi söyledim, ben de eğildim. 1-2 dakika çıkamadık ve hemen polisi aradım. Görgü tanıkları motosikletli bir kişinin geldiğini ve kasklı olduğunu söyledi. 46 yaşındayım ve böyle bir şey yaşamadım. 15 yıldır bu mahallede esnafım ve 30 yıldır Bayrampaşa Otogarı’nda esnafım, herhangi bir düşmanım yok. Canımıza kastedildi. Kolluk kuvvetlerinin bir an önce şüpheliyi bulmasını ve neden böyle bir şey yapıldığını öğrenmek istiyorum. Şikayetimi geri çekmeyeceğim, çok mağduruz. Dükkanımıza giremiyoruz ve ailem de buraya geliyordu.”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.