İstanbul Olay TV

Başkan Çerkez, Mahallelerde hızlı çözümler için harekete geçiyor

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Başkan Çerkez, Mahallelerde hızlı çözümler için harekete geçiyor
09 Ekim 2024 - 0:23
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Belediye Haber Ajansı

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan

Bu ziyaretler, sadece bir protokol ziyareti değil, aynı zamanda mahallelerin sesini duymak ve halkın doğrudan taleplerini anlamak için bir fırsat olarak değerlendirildi. Çerkez, her bir mahalledeki muhtarlarla samimi bir diyalog kurarak, yerel yönetim olarak hizmetlerin daha etkili bir şekilde sunulabilmesi için işbirliği yapma çağrısında bulundu. Mahalle muhtarları da, ilçenin ihtiyaçlarını en iyi bilenler olarak, yapılan bu işbirliğinin önemini vurgulayarak, ortak akılla daha yaşanabilir bir Çekmeköy için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Bu buluşmaların, ilçede daha kapsayıcı ve katılımcı bir yerel yönetim anlayışının temelini oluşturması bekleniyor.

Mahalle Buluşmaları: Halkla İletişimde Yeni Bir Dönem Başlıyor

Başkan Çerkez, geçtiğimiz haftalarda Mahalle Buluşmaları’nı başlatarak Ömerli, Hüseyinli, Koçullu ve Sırapınar mahallelerinin sakinleriyle bir araya geldi. Bu buluşmalara ek olarak, 21 mahalle muhtarıyla Güngören Sosyal ve Spor Tesisleri’nde düzenlenen bir programda bir araya geldi. Toplantıya muhtarlarla birlikte İETT Yolcu Hizmetleri ve İletişim Dairesi Başkanı Müfit Yetkin ile Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Muhtarlık İşleri Müdürü de katıldı.

Mahalle Muhtarları İle Başkan Çerkez Arasındaki Güçlü İşbirliği

Program sırasında, mahalle muhtarları mahallelerindeki sorunları ve vatandaşlardan gelen talepleri Başkan Çerkez’e iletti. Başkan, tüm talepleri not alarak çözüm yolları üzerine projeler üretmek üzere birim müdürlerine iletti.

Başkan Çerkez, mahalle muhtarlarına hitaben yaptığı konuşmada, “Halkımızın desteğiyle başkanlık görevine seçildik. Göreve geldiğimiz günden itibaren hizmet ve çözüm odaklı bir siyaset anlayışını benimsedik. Taleplerinizi yerinde ve hızlı bir şekilde çözeceğiz. Bugün burada, problemlerinizi dinlemek ve çözüm üretmek için İETT yetkilimiz de aramızda. Yerinde çözüm, tüm Çekmeköy halkının hakkıdır ve biz bu hakkı teslim edeceğiz. Ekibimiz hazır, hizmet için buradayız. Halkımıza doğru gidiyoruz ve yerinde çözümler üretiyoruz,” dedi.

Başkan Çerkez ayrıca gelen taleplere de değinerek, “Okul yerleriyle ilgili belediye olarak sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Eğitim konusundaki çalışmalarımız devam edecek. Sokak hayvanlarıyla ilgili koruma kanunları var ve biz bu kanunlardan yola çıkarak hem halkımızı hem de sokaktaki canları mağdur etmeden çözümler üreteceğiz. Sağlık ocakları, park düzenlemeleri, mezarlık talepleri, bilgi evleri ve kreşler gibi konuları da çözüme kavuşturup halkımızla daha yakın bir şekilde iletişim kuracağız. Hizmeti tüm mahallelere yayacağız,” diye ekledi.

Muhtarlarla yapılan bu toplantı, yeni dönemde gerçekleştirilen ilk toplantı olma özelliğini taşıyordu ve hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Çamlık Millet Bahçesi'nde bulunan sosyal

Sıradaki Haber
Çekmeköy’de Sosyal tesislerde indirim: Vatandaşlar için yeni dönem


REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.