İstanbul Olay TV

8. kattan atlayıp canına kıyan genç kızın abisinden kan donduran sözler: Uygunsuz fotoğrafları yüzünden tartıştık

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
8. kattan atlayıp canına kıyan genç kızın abisinden kan donduran sözler: Uygunsuz fotoğrafları yüzünden tartıştık
24 Ağustos 2022 - 9:51
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

İstanbul Gaziosmanpaşa’da 17 yaşındaki Cezayir uyruklu Manel Zohaira Bentchikou, bir rezidansın 8. katından atlayarak canına kıydı. Olay sonrası gözaltına alınan ağabey, kız kardeşinin telefonunda sevgilisiyle uygunsuz fotoğrafları görünce aralarında tartışma çıktığını ve sonrasında pencereden atladığını ifade etti.

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi’nde gece saat 01.00 sıralarında Cezayir uyruklu Manel Zohaira Bentchikou (17), 8. kattan düştü. Rezidansın giriş kısmındaki beton zemine düşen Bentchikou’yu fark eden görevliler, durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri de çevrede önlem alarak kadının yaşadığı dairede ve düştüğü yerde detaylı inceleme yaptı.

Gaziosmanpaşa'da Cezayirli kadının ölümünde 'uygunsuz fotoğraf' tartışması iddiası

“UYGUNSUZ LARI YÜZÜNDEN TARTIŞTIK”

Polis ekiplerince yapılan araştırmada Manel Zohaira Bentchikou’nun rezidansta ağabeyi Abdulmalek Bentchikou ile yaşadığı, olay sırasında komşuları Heba Alian’ın da evde olduğu belirlendi. Gözaltına alınan Abdulmalek Bentchikou’nun, polise verdiği ifadede kız kardeşinin telefonunda sevgilisiyle uygunsuz fotoğraflarını görünce ‘Bizim ailemizde böyle şeyler olmaz’ dediğini ve ardından çıkan tartışma sonrası pencereden atladığını söylediği belirtildi. Olay sırasında evde bulunan Heba Alian ise tanık sıfatıyla emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

“GÖZÜMÜN ÖNÜNDE OLDU”

Olay yaşandığı anda rezidansa sipariş getiren Süleyman Yıldız, “Kafamı kaldırdığımda bağırma sesleri duydum, aşağı düşüyordu. O anda korkuyla kaçtım. Geri geldiğimde tanınmayacak hale gelmişti. Gözümün önünde oldu, tam düşerken gördüm” dedi.

Kaynak: DHA
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.