İstanbul Olay TV

Şile’de Boğulma İle Hayatını Kaybeden Kardeşler İçin Cenaze Töreni Düzenlendi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Şile’de Boğulma İle Hayatını Kaybeden Kardeşler İçin Cenaze Töreni Düzenlendi
22 Temmuz 2024 - 12:38
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Şile’de Doğancılar Plajı’nda denize girerken boğularak hayatını kaybeden İlhan Öztürk ve kardeşi Olgun Öztürk, Maltepe’de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenazeye, hayatını kaybeden kardeşlerin ailesi ve yakınlarının yanı sıra İstanbul Valisi Davut Gül, Nevşehir Vali Yardımcısı Mücahit Öztürk, Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya ve Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen de katıldı.

Olay, Şile’de Doğancılar Plajı’nda meydana geldi. Üzeyir İlhan Öztürk (27) ve kardeşi Olgun Öztürk (26), yüzmek için girdikleri denizde kayboldu. Yapılan arama çalışmaları sonucunda iki kardeşe ulaşıldı. Üzeyir İlhan Öztürk, Şile Devlet Hastanesi’ne bilinci kapalı olarak sevk edildi ancak hastanede hayatını kaybetti. Olgun Öztürk’ün cansız bedenine ise çalışmalar sonucunda ulaşıldı.

Cenaze namazı, Maltepe Başıbüyük Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılındı. Hayatını kaybeden kardeşlerin bir de kız kardeşleri olduğu, babalarını 14 yıl önce kaybettikleri öğrenildi. Ayrıca, Nevşehir Vali Yardımcısı Mücahit Öztürk’ün hayatını kaybeden kardeşlerin amcası olduğu belirtildi.

Cenazeye katılan Hüseyin Yıldız, “Çocuklar, benim çocuklarımla beraber spor yapmışlardı. Spordan sonra denize gitmişlerdi. Babaları öleli 14 yıl oldu. Üç kardeşler, bir kız iki erkek. Kızları Süreyyapaşa’da hemşire olarak çalışıyor. Dört kişi denize girmiş, ikisi açılmış, ikisi kenardaymış. Kuzeni de son anda kurtulmuş. Amcaları da Vali Yardımcısı Mücahit Bey” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.