İstanbul Olay TV

TÜRKİYE KARATE FEDERASYONU İFTARDA BULUŞTU

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
TÜRKİYE KARATE FEDERASYONU İFTARDA BULUŞTU
13 Nisan 2023 - 18:12
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

İstanbul Bayrampaşa WISH MORE OTELDE gerçekleşen iftar yemeğinde karate camiası buluştu. Katılımın yoğun olduğu gözlenen iftar yemeğinde Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Av. Dr. Aslan Abid Uğuz yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajı verdi.

 

“Öncelikle ülkemizde gerçekleşen deprem felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza allahtan rahmet  yaralılara acil şifalar dilerim”

“Camia olarak üstümüze düşen görev nesye yapacağız. Yapmaya çalışacağız. İstanbul’da ve Bursa’da yapılan karate organizasyonların gelirinin tamamı depremde zarar gören kardeşlerimize iletilmiştir. Desteklerini esirgemeyen büyük camiamıza çok teşekkür ederim.” dedi.

“Bu bağlamda ayrıca 24-30 Nisan 2023 tarihlerde Denizli’de düzenlenecek Türkiye Minik Yıldızlar Karate Şampiyonası’nda derece yapan sporcu kardeşlerimiz ülkemizi Balkanlar’da temsil edecek. Biz büyük bir aileyiz. Bu mübarek günde camiamızın iftar yemeğine katılan hocalarıma, sporcu kardeşlerime ve tüm camiamıza teşekkür ederim.Türk karatesi ülkemizin yüz akı olmaya devam edecek .Camiamız büyük camia.” dedi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.