İstanbul Olay TV

ÇATALCA’NIN MİLLİ GURURU MİLLİ TAKIMDA

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
ÇATALCA’NIN MİLLİ GURURU MİLLİ TAKIMDA
08 Mart 2023 - 14:45
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

10-12-Mart 2023 Tarihlarinde Konya İlinde Düzenlenen Dünyanın En İyi Sporcularının Yarıştığı Karate Şampiyonası ;

Karate Şampiyonasına Milli Takım adına ülkemizi temsil edecek Milli Sporcu Avrupa ikincisi minik yıldızlar Balkan Şampiyonu ülkemizi Çatalca şehrini 60 kg Kumite de temsil edecek.

Çatalca Belediye Spor sporcusu Hasan Celal YILDIRIM’ın antrenörü, yılların tecrübeli antrenörü Muzaffer Sensei yaptığı açıklamada;

ülkemiz zor günlerden geçiyor. Depremde canlarımızı kaybetik.  Allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin.  Bir taraftan hayat devam ediyor. Dünyanın en önemli organizasyonunun ülkemizde yapılması ülkemiz prestij açısından çok önemli olduğunu söyleyen tecrübeli karate antrenörü Muzaffer 60 kg da ülkemizi temsil edecek.

Sporcumuz kolay yetişmiyor. Burda yılların emeği var. Ailenin desteği var. Çatalca ilçemiz küçük ilçe ama spor kentidir. Çatalca tarihinde Avrupa ve Balkan’da derece yapan tek karate sporumuzdur . Destek olunduğu sürece alt yapıdan yetişen çok sporcularım var.  Bunlarda geleceğin şampiyonları.

Minik bayanlarda şampiyon sporcum emin adımlarla zirveye çıkan geleceğin şampiyonu Ecem ÖZEL ve diğer arkadaşları çok başarılı ailesinin desteğiyle Çekya Cumhuriyet’inde düzenlenen WORLD SHOTOKAN Karate Şampiyonası’nda ülkemize 4 madalya kazandıran Ecem ÖZEL , emin adımlarla zirveye hazırlanıyor. Milli gururumuz Hasan Celal abisini idol alarak, yoluna devam ediyor.

Karate antrenörü Muzaffer Muyan Sensei yaptığı açıklamada yetkililerin elimizi tutmasıyla,  Çatalca şehrimize Avrupa değil dünya şampiyonu çıkartacağını belirti. Yeter ki destek olunsun. Başarı gelecektir
Konya’da yapılacak Series A Karate Şampiyonası bizim için çok önemli olduğunu söyleyen Sensei Muzaffer Muyan Olimpiyat Dünya Şampiyonası puan kotası için bu maçın bizim için çok önemli olduğunu söyledi.  Tüm katılımcılara Milli takımımıza Başarılar Dilerim dedi.

 

 

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.